Design tijdschrift
Design tijdschrift
Water- En Spiritusglazen

Primeval Expressions

Water- En Spiritusglazen Eivormige kristallen glazen met een schuin aflopende snit. Een simpele druppel glasvocht, een natuurlijke lens, gevangen in levendige kristallen glazen die vrolijk op hun rondheid schommelen, terwijl ze hun stabiliteit behouden door een doordachte ordening van materialen. Hun rocking zorgt voor een ontspannen en leuke sfeer. Een bril past discreet in de handpalm wanneer deze wordt vastgehouden. In symbiose met zacht ontworpen, handgemaakte onderzetters van walnoot of xyliet - oud hout. Aangevuld met ellipsvormige dienbladen van walnotenhout voor drie of tien glazen en een dienblad voor fingerfood. De dienbladen zijn draaibaar door hun gladde elliptische vorm.

Naam van het project : Primeval Expressions, Naam van de ontwerper : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Naam van de cliƫnt : Stories Design.

Primeval Expressions Water- En Spiritusglazen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.