Design tijdschrift
Design tijdschrift
Simulator Voor Heftruckbestuurder

Forklift simulator

Simulator Voor Heftruckbestuurder Een simulator voor heftruckbestuurder van Sheremetyevo-Cargo is een speciale machine die is ontworpen voor het opleiden van heftruckchauffeurs en het controleren van kwalificaties. Het vertegenwoordigt een cabine met een bedieningssysteem, zitplaats en een opvouwbaar panoramisch scherm. Het materiaal van het hoofdsimulatorlichaam is metaal; ook zijn er plastic elementen en ergonomische onlays gemaakt van integraal polyurethaanschuim.

Naam van het project : Forklift simulator, Naam van de ontwerper : Anna Kholomkina, Naam van de cliënt : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Simulator Voor Heftruckbestuurder

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.