Design tijdschrift
Design tijdschrift
Simulator Voor Heftruckbestuurder

Forklift simulator

Simulator Voor Heftruckbestuurder Een simulator voor heftruckbestuurder van Sheremetyevo-Cargo is een speciale machine die is ontworpen voor het opleiden van heftruckchauffeurs en het controleren van kwalificaties. Het vertegenwoordigt een cabine met een bedieningssysteem, zitplaats en een opvouwbaar panoramisch scherm. Het materiaal van het hoofdsimulatorlichaam is metaal; ook zijn er plastic elementen en ergonomische onlays gemaakt van integraal polyurethaanschuim.

Naam van het project : Forklift simulator, Naam van de ontwerper : Anna Kholomkina, Naam van de cliënt : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Simulator Voor Heftruckbestuurder

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.