Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Plantenbak

Lab

Multifunctionele Plantenbak Dit project wil gevoelens en gedachten creƫren en genereren over relaties tussen industrie en natuur. LAB biedt een gemakkelijke en stijlvolle manier om kamerplanten te kweken. Gebruikers kunnen de grootte aanpassen aan verschillende gebieden en dankzij de lichten kunnen de planten in ruimtes staan met niet genoeg natuurlijke lichtbronnen. Het is een modulaire structuur waarmee gebruikers kunnen spelen met verschillende configuraties van glazen containers, die je kunt gebruiken als plantenbakken of lichtbronnen. Het ontwerp houdt rekening met containers voor terraria, hydrocultuur en voor de traditionele manier van kweken.

Naam van het project : Lab, Naam van de ontwerper : Diego LeĆ³n Vivar, Naam van de cliĆ«nt : Diego LeĆ³n Vivar.

Lab Multifunctionele Plantenbak

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.