Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kinderkledingwinkel

PomPom

Kinderkledingwinkel De perceptie van de onderdelen en het geheel dragen bij aan een geometrie die gemakkelijk herkenbaar is en de nadruk legt op de te verkopen producten. De moeilijkheden werden tijdens de creatieve daad versterkt door een grote balk die de ruimte, al met kleine afmetingen, brak. De optie om het plafond te laten hellen, met de referentiematen van de etalage, de balk en de achterkant van de winkel, was het begin van de trekking naar de rest van het programma; circulatie, tentoonstelling, servicebalie, dressoir en opslag. Neutrale kleuren domineren de ruimte, onderbroken door sterke kleuren die de ruimte markeren en organiseren.

Naam van het project : PomPom, Naam van de ontwerper : Albertina Oliveira, Naam van de cliƫnt : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Kinderkledingwinkel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.