Design tijdschrift
Design tijdschrift
Telescopische Kolom

Uni-V

Telescopische Kolom Minimalistische stijl met een strakke toon, "Uni-V" is een telescopische kolom ontworpen voor eigendommen met panoramisch uitzicht. Gemaakt met aluminium dat de aantrekkingskracht en stabiliteit verbetert. De afmetingen zijn goed geproportioneerd, de interne kolom is niet alleen logisch voor 360 ° rotatie, maar maakt hem ook werkbaar voor ergonomische hoogteverstelling. Met zijn bovenste mechanische gewrichten die zorgen voor volledig vrije bewegingen voor de soepelheid tijdens het observeren. Of het nu gaat om installatie binnen of buiten, het ontwerp creëert een stijl voor een moderne inrichting.

Naam van het project : Uni-V, Naam van de ontwerper : Jessie W. Fernandez, Naam van de cliënt : VISIMAXI.

Uni-V Telescopische Kolom

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.