Design tijdschrift
Design tijdschrift
Collier

Eves Weapon

Collier Eve's wapen is gemaakt van 750 karaat rose en witgoud. Het bevat 110 diamanten (20,2 ct) en bestaat uit 62 segmenten. Ze hebben allemaal twee totaal verschillende verschijningsvormen: in zijaanzicht zijn de segmenten appelvormig, in bovenaanzicht zijn V-vormige lijnen te zien. Elk segment is zijwaarts gespleten om het veerbelaste effect te creƫren dat de diamanten vasthoudt - de diamanten worden alleen vastgehouden door spanning. Dit benadrukt met voordeel de helderheid en schittering en maximaliseert de zichtbare uitstraling van de diamant. Het zorgt voor een extreem licht en helder ontwerp, ondanks de grootte van de ketting.

Naam van het project : Eves Weapon, Naam van de ontwerper : Britta Schwalm, Naam van de cliƫnt : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Collier

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.