Design tijdschrift
Design tijdschrift
Maritiem Museum

Ocean Window

Maritiem Museum Het ontwerpconcept volgt het idee dat gebouwen niet alleen fysieke objecten zijn, maar artefacten met betekenis of tekens verspreid over een grotere sociale tekst. Het museum zelf is een artefact en een vaartuig dat het idee van de reis ondersteunt. De perforatie van het schuine plafond versterkt de plechtige sfeer van de diepzee en de grote ramen bieden een contemplatief uitzicht op de oceaan. Door de maritieme thematische omgeving te optimaliseren en te combineren met adembenemende uitzichten onder water, weerspiegelt het museum op een oprechte manier zijn functie.

Naam van het project : Ocean Window, Naam van de ontwerper : Nikolaos Karintzaidis, Naam van de cliƫnt : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Maritiem Museum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.