Design tijdschrift
Design tijdschrift
Recyclebaar Afvalsorteersysteem

Spider Bin

Recyclebaar Afvalsorteersysteem Spider bin is een universele en economische oplossing voor het sorteren van recyclebare materialen. Er wordt een groep pop-up bakken gemaakt voor thuis, op kantoor of buitenshuis. Een item heeft twee basisonderdelen: een frame en een tas. Hij kan gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst, is gemakkelijk te vervoeren en op te slaan, omdat hij plat kan zijn wanneer hij niet wordt gebruikt. Kopers bestellen online spiderbakken, waar ze de maat, het aantal spinnenbakken en het zaktype kunnen kiezen op basis van hun behoeften.

Naam van het project : Spider Bin, Naam van de ontwerper : Urte Smitaite, Naam van de cliƫnt : isort.

Spider Bin Recyclebaar Afvalsorteersysteem

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.