Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo

Kaleido Mall

Logo De Kaleido Mall biedt tal van uitgaansgelegenheden, waaronder een winkelcentrum, een voetgangersstraat en een esplanade. In dit ontwerp gebruikten de ontwerpers patronen van een caleidoscoop, met losse, gekleurde objecten zoals kralen of kiezelstenen. Caleidoscoop is afgeleid van het oude Griekse καλός (mooi, schoonheid) en εἶδος (dat wat wordt gezien). Bijgevolg weerspiegelen verschillende patronen verschillende diensten. Vormen veranderen voortdurend, wat aantoont dat de Mall ernaar streeft bezoekers te verrassen en te fascineren.

Naam van het project : Kaleido Mall, Naam van de ontwerper : Dongdao Creative Branding Group, Naam van de cliënt : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logo

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.