Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Aangezien het Wanlin Art Museum zich op de campus van Wuhan University bevond, moest onze creativiteit de volgende kenmerken weerspiegelen: Een centraal ontmoetingspunt voor studenten om kunst te eren en te waarderen, terwijl aspecten van een typische kunstgalerie te zien zijn. Het moest ook 'humanistisch' overkomen. Terwijl studenten aan de startlijn van hun leven staan, fungeert dit kunstmuseum als een openingshoofdstuk voor de kunstwaardering van de studenten, en kunst zal hen een leven lang begeleiden.

Naam van het project : Wanlin Art Museum, Naam van de ontwerper : Dongdao Creative Branding Group, Naam van de cliƫnt : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.