Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo

Mr Woo

Logo Mr Woo heeft een dubbele betekenis: de eerste bedoeling is een belofte voor zelfrealisatie, weerspiegeld in Zen. Een ander aspect is een algemene levenshouding, zoals bij 'het maken van (de juiste) keuzes'. In deze geest kiest men wat hij of zij lekker vindt. Mr Woo geeft mensen de indruk dat ze zichzelf realiseren, met zelfvertrouwen, goed opgeleid, ontwikkeld en humoristisch. Daarom werd meneer Woo, een mascotte, die humoristisch, zelfverzekerd en briljant is, gemaakt. Mr Woo herinnert mensen aan het snijden van zeehonden - een traditionele vorm van kunst die zijn oorsprong heeft in China - die uitdrukking geeft aan de Chinese esthetiek en cultuur.

Naam van het project : Mr Woo, Naam van de ontwerper : Dongdao Creative Branding Group, Naam van de cliƫnt : Mr. Woo.

Mr Woo Logo

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.