Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsontwerp

Mercedes-Benz Russia

Tentoonstellingsontwerp Het belangrijkste idee van het esthetische concept van de Mercedes-Benz Russia SAO-stand is het beeld van een kronkelende weg. Het komt tot uiting in onderbroken rails op de vloer, op het plafond en op de wanden van de stand. Het integreert conceptueel alle delen van de stand en organiseert het looppad van bezoekers op de stand.

Naam van het project : Mercedes-Benz Russia, Naam van de ontwerper : Viktor Bilak, Naam van de cliƫnt : EXPOLEVEL.

Mercedes-Benz Russia Tentoonstellingsontwerp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.