Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gekoelde Kaaswagen

Keza

Gekoelde Kaaswagen Patrick Sarran creëerde de Keza-kaaswagen in 2008. Deze trolley is in de eerste plaats een hulpmiddel, maar moet ook de nieuwsgierigheid van de gasten opwekken. Dit wordt bereikt door middel van een gestileerde gelakte houten structuur gemonteerd op industriële wielen. Bij het openen van het luik en het openen van de planken aan de binnenkant, onthult de kar een grote presentatietafel met gerijpte kazen. Met behulp van deze podiumsteun kan de ober de juiste lichaamstaal aannemen.

Naam van het project : Keza, Naam van de ontwerper : Patrick Sarran, Naam van de cliënt : QUISO SARL.

Keza Gekoelde Kaaswagen

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.