Design tijdschrift
Design tijdschrift
Winkel

Munige

Winkel Van exterieur en interieur tot en met het hele gebouw zit vol betonachtig materiaal, aangevuld met zwart, wit en een paar houtkleuren, die samen een koele toon creƫren. Trap in het midden van de ruimte wordt de hoofdrol, een verscheidenheid aan gebogen gevouwen vormen zijn net als een kegel die de hele tweede verdieping ondersteunt en komen samen met een verlengd platform op de begane grond. De ruimte is als een volledig onderdeel.

Naam van het project : Munige, Naam van de ontwerper : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Naam van de cliƫnt : B.P.S design.

Munige Winkel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.