Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoed

Sofia

Speelgoed Het ontwerp is geïnspireerd op een 19e-eeuwse Sloveense houten kar voor poppen. De uitdaging voor ontwerpers was om speelgoed te nemen dat eeuwen oud is, het weer een doel te geven, het aantrekkelijk, nuttig, interessant qua design, anders en vooral eenvoudig en elegant te maken. De auteurs ontwierpen een moderne draagbare babywieg voor poppen. Ze bedachten een organische vorm die de zachtheid illustreert van de relatie tussen een kind en een babyspeelgoed. Het is in wezen gemaakt van hout en textiel. Het kan worden gebruikt voor het slapen, vervoeren en opbergen van poppen. Dit speelgoed stimuleert sociaal spel.

Naam van het project : Sofia, Naam van de ontwerper : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Naam van de cliënt : kukuLila.

Sofia Speelgoed

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.