Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoed

Sofia

Speelgoed Het ontwerp is geïnspireerd op een 19e-eeuwse Sloveense houten kar voor poppen. De uitdaging voor ontwerpers was om speelgoed te nemen dat eeuwen oud is, het weer een doel te geven, het aantrekkelijk, nuttig, interessant qua design, anders en vooral eenvoudig en elegant te maken. De auteurs ontwierpen een moderne draagbare babywieg voor poppen. Ze bedachten een organische vorm die de zachtheid illustreert van de relatie tussen een kind en een babyspeelgoed. Het is in wezen gemaakt van hout en textiel. Het kan worden gebruikt voor het slapen, vervoeren en opbergen van poppen. Dit speelgoed stimuleert sociaal spel.

Naam van het project : Sofia, Naam van de ontwerper : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Naam van de cliënt : kukuLila.

Sofia Speelgoed

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.