Design tijdschrift
Design tijdschrift
Spa, Schoonheidssalon

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Schoonheidssalon Het complex bestaat uit drie woonlagen. Een interieur op de eerste en tweede verdieping in ruimtestijl. Bestaande uit een lobby en vijf zalen met zwembaden en SPA-zones. De ruimte van elke hal die technisch uitgerust is multifunctioneel, laconieke eenvoudigste vormen, veilig en comfortabel. Elke kamer heeft het kleurenschema. Er worden elementen van futurisme en surrealisme aangedragen die de identiteit van een interieur benadrukken. Op de 3e verdieping waren de SPA-nummers van de hal, het restaurant en het hotel van de auteur geplaatst

Naam van het project : LYNX CLUB Business & Beauty, Naam van de ontwerper : Gurleva Marina, Naam van de cliƫnt : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Schoonheidssalon

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.