Design tijdschrift
Design tijdschrift
Poster

County Fair Charity Fundraiser

Poster Cocktails Against Cancer organiseert jaarlijks een inzamelingsevenement om donaties in te zamelen voor de begunstigden. Het evenemententhema van 2015 was kermis. Deze tweekleurige zeefdrukposter hing in de stad en nodigde gasten uit om een square dance te leren en te genieten van warme cocktails voor het goede doel. Het ontwerp verwijst naar een vintage indigo Bandana en bevat het symbool van het bewustzijnslint in de print.

Naam van het project : County Fair Charity Fundraiser, Naam van de ontwerper : Kathy Mueller, Naam van de cliƫnt : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Poster

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.