Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Three Legged

Stoel De Three Legged Chair is een handgemaakt instrument, ontworpen om te rusten en te decoreren. Binnen zijn genen zit de essentie van houtbewerking. De vorm van de rugleuning van de stoel wordt gecreƫerd door natuurlijk touw dat op zijn plaats wordt gespannen door een draaiende stok onder de zitting. Dit is een zeer effectieve aanhaalmethode, die te vinden is op traditionele beugelzagen, een handgereedschap voor houtbewerking dat tot op de dag van vandaag door ervaren vakmensen wordt gebruikt. De drie poten zijn een praktische oplossing om het ontwerp eenvoudig maar stabiel te houden op elke ondergrond.

Naam van het project : Three Legged, Naam van de ontwerper : Ricardo Graham Ferreira, Naam van de cliƫnt : oEbanista.

Three Legged Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.