Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking

The Fruits Toilet Paper

Verpakking Veel bedrijven en winkels in heel Japan geven klanten een rol toiletpapier als een nieuwigheidscadeau om hun waardering te tonen. Het Fruit Toilet Paper is ontworpen om klanten te imponeren met zijn schattige stijl, perfect voor dergelijke gelegenheden. Er zijn 4 ontwerpen om uit te kiezen: Kiwi, Aardbei, Watermeloen en Sinaasappel. Sinds de aankondiging van het ontwerp en de release van het product, is het geĆÆntroduceerd in meer dan 50 media, waaronder tv-stations, tijdschriften en websites, in 23 steden in 19 landen.

Naam van het project : The Fruits Toilet Paper, Naam van de ontwerper : Kazuaki Kawahara, Naam van de cliƫnt : Latona Marketing Inc..

The Fruits Toilet Paper Verpakking

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.