Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fietsverlichting

Safira Griplight

Fietsverlichting SAFIRA is geïnspireerd door de bedoeling om rommelige accessoires op het stuur op te lossen voor moderne fietsers. Door voorlicht en richtingaanwijzer in het greepontwerp te integreren, bereikt u op briljante wijze het doel. Door ook de ruimte van het holle stuur te gebruiken als batterijcabine, wordt de capaciteit van elektriciteit gemaximaliseerd. Door de combinatie van de handgreep, fietsverlichting, richtingaanwijzer en stuuraccu-cabine wordt de SAFIRA het meest compacte en relevante krachtige fietsverlichtingssysteem.

Naam van het project : Safira Griplight, Naam van de ontwerper : Chou-Hang, Yang, Naam van de cli├źnt : LEXDESIGN.

Safira Griplight Fietsverlichting

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.