Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fietsverlichting

Astra Stylish Bike Lamp

Fietsverlichting Astra is een stijlvolle fietslamp met één arm en een revolutionair ontworpen aluminium behuizing. De Astra combineert de harde montage en de lichte carrosserie perfect tot een schoon en stijlvol resultaat. De enkelzijdige aluminium arm is niet alleen duurzaam, maar laat de Astra ook in het midden van het stuur zweven, wat het grootste bereik biedt. Astra heeft een perfecte afsnijdingslijn, de straal zal geen verblinding veroorzaken bij mensen aan de andere kant van de weg. De Astra geeft de motor een paar glimmende ogen die de weg verlichten.

Naam van het project : Astra Stylish Bike Lamp, Naam van de ontwerper : Chou-Hang, Yang, Naam van de cliënt : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Fietsverlichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.