Design tijdschrift
Design tijdschrift
Strijkplank

DAZZL360

Strijkplank De strijkplank is sinds het begin niet meer veranderd, hoewel het voor veel mensen als een moeilijke taak wordt beschouwd. Dazzl360 strijkplank is een innovatief nieuw product dat de manier waarop u strijkt voor altijd zal veranderen. De 360 graden draaibare strijkplank maakt het gemakkelijker en sneller om te strijken. Dit innovatieve strijksysteem heeft bovendien een speciale broekclip, detailbord voor hals en mouw, 360 draaibare ijzeren caddy, hanger voor kleding na het strijken, acht instelniveaus en EZ-vergrendelingsmechanisme voor gemakkelijk vouwen en opbergen.

Naam van het project : DAZZL360, Naam van de ontwerper : Lee Kibeom, Naam van de cliƫnt : DAZZL360.

DAZZL360 Strijkplank

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.