Design tijdschrift
Design tijdschrift
Promotie Van Evenementen

Typographic Posters

Promotie Van Evenementen Typografische posters is een verzameling posters gemaakt in 2013 en 2015. Dit project omvat het experimenteel gebruik van typografie door het gebruik van lijnen, patronen en isometrisch perspectief die een unieke perceptuele ervaring genereren. Elk van deze posters vormen een uitdaging om te communiceren met het enige gebruik van lettertypen. 1. Affiche ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Felix Beltran. 2. Affiche ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Gestalt Institute. 3. Affiche om te protesteren over de vermiste 43 studenten in Mexico. 4. Affiche voor ontwerpconferentie Passion & Design V. 5. Julian Carillo's Thirteen Sound.

Naam van het project : Typographic Posters, Naam van de ontwerper : Manuel Guerrero, Naam van de cliƫnt : BlueTypo.

Typographic Posters Promotie Van Evenementen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.