Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draadloze Luidsprekers

FiPo

Draadloze Luidsprekers FiPo (afgekorte vorm van "Fire Power") met zijn opvallende ontwerp verwijst naar de diepe penetratie van geluid in botcellen als ontwerpinspiratie. Het doel is om een hoog vermogen en geluid van hoge kwaliteit te produceren in het lichaamsbeen en de cellen ervan. Hierdoor kan de gebruiker de speaker via bluetooth verbinden met mobiele telefoon, laptop, tablets en andere apparaten. De plaatsingshoek van de luidspreker is ontworpen met het oog op ergonomische normen. Bovendien kan de luidspreker worden gescheiden van de glazen basis, waardoor de gebruiker hem opnieuw kan opladen.

Naam van het project : FiPo , Naam van de ontwerper : Nima Bavardi, Naam van de cliƫnt : Nima Bvi Design.

FiPo  Draadloze Luidsprekers

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.