Design tijdschrift
Design tijdschrift
Auto Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Auto Dashcam BLackVue DR650GW-2CH is een dashboardcamera voor bewakingsauto's met een eenvoudige maar verfijnde cilindrische vorm. De montage van de unit is eenvoudig en dankzij de 360 graden rotatie in hoge mate instelbaar. De nabijheid van de dashcam tot de voorruit minimaliseert trillingen en verblinding en zorgt voor nog soepeler en stabieler opnemen. Na een grondig onderzoek om de perfecte geometrische vorm te vinden die harmonieus zou kunnen passen bij de kenmerken, werd voor dit project de cilindrische vorm geselecteerd die zowel de elementen van stabiliteit als instelbaarheid bood.

Naam van het project : BlackVue DR650GW-2CH, Naam van de ontwerper : Pittasoft Co., Ltd., Naam van de cliƫnt : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Auto Dashcam

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.