Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huistuin

Oasis

Huistuin Tuin rondom de historische villa in het stadscentrum. Lang en smal perceel met hoogteverschillen van 7m. Het gebied was verdeeld in 3 niveaus. De laagste voortuin combineert de eisen van de conservator en de moderne tuin. Tweede niveau: Recreatietuin met twee tuinhuisjes - op het dak van een ondergronds zwembad en garage. Derde niveau: Bostuin voor kinderen. Het project had tot doel de aandacht af te leiden van het lawaai van de stad en naar de natuur te gaan. Daarom heeft de tuin een aantal interessante waterpartijen zoals een watertrap en de watermuur.

Naam van het project : Oasis, Naam van de ontwerper : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Naam van de cliƫnt : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Huistuin

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.