Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bewustzijns- En Advertentiecampagne

O3JECT

Bewustzijns- En Advertentiecampagne Aangezien privéruimte in de toekomst een waardevolle hulpbron zal worden, is de toenemende behoefte om deze ruimte te definiëren en in te richten in het huidige tijdperk van belang. O3JECT streeft naar het vervaardigen en adverteren van tikbestendige ruimte als een esthetisch aantrekkelijke herinnering aan een onbekende toekomst. Een handgemaakte, gesloten en geleidende kubus, gebouwd volgens het principe van de Faraday Cage, belichaamt de iconische materialisatie van een schijnbaar utopische kamer die wordt geadverteerd door middel van een uitgebreid campagneontwerp.

Naam van het project : O3JECT, Naam van de ontwerper : Matthias Schneck, Naam van de cliënt : O3JECT.

O3JECT Bewustzijns- En Advertentiecampagne

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.