Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bank

Marilyn Two Seat

Bank Geïnspireerd door de geweldige Marilyn Monroe en haar kleine witte jurkje. Haar elegantie komt tot uiting in de tekening van de voeten van deze bank en benadrukt een speciale bekledingstechniek die de beweging van de jurk simuleert. De Marilyn-bank belooft op deze manier je kamer te vervullen met een elegantie die verder gaat dan de interpretatie van vormen, en alle glamour en sexiness van de meest iconische diva ooit vastlegt.

Naam van het project : Marilyn Two Seat, Naam van de ontwerper : Rafaela Lu├şs, Naam van de cli├źnt : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Bank

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.