Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Newmoon

Lamp Newmoon is een plafondlamp gemaakt van geblazen glas en kleine lampjes bevinden zich in de gaten die zijn geïnspireerd op het oppervlak van de maan met zijn kaasachtige gaten met als doel het maanlicht naar de atmosfeer van thuis te brengen. Deze in het oog springende glazen lampenkap met zijn gebogen gatranden geeft een gevoel van moderniteit. Deze gaatjes van licht door hun wikkelhoek, lichten beter en breder op. Prestaties en esthetische schoonheid worden samengevoegd en zorgen ook voor een emotionele band tussen "Newmoon" en mensen.

Naam van het project : Newmoon, Naam van de ontwerper : Nima Bavardi, Naam van de cli├źnt : Nima Bvi Design.

Newmoon Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.