Design tijdschrift
Design tijdschrift
Horloge

Slixy

Horloge Het horloge is ontworpen om minimalistisch en toch elegant te zijn en respecteert de traditie van horloges met zijn eenvoudige wijzers, markeringen en ronde vorm, terwijl het de grenzen verlegt met het gebruik van kleur en een suggestieve merknaam. Er werd zowel aandacht besteed aan de materialen en eigenschappen als aan het ontwerp, aangezien de eindklant vandaag alles wil: een goed ontwerp, een goede prijs en hoogwaardige materialen. De horloges bestaan uit saffierkristalglas, roestvrij staal voor de kast, quartz uurwerk gemaakt door een Zwitsers bedrijf Ronda, 50 meter waterdichtheid en een gekleurde leren band om het geheel af te maken.

Naam van het project : Slixy, Naam van de ontwerper : Miroslav Stiburek, Naam van de cli├źnt : SLIXY.

Slixy Horloge

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.