Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsontwerp

AS & Palitra

Tentoonstellingsontwerp Het belangrijkste doel van de stand AS & PALITRA om de producten van het bedrijf behang te presenteren als een element van interieurdecoratie op de tentoonstelling MosBuild 2016. Het dominante element van het esthetische concept van de stand is pergola. De uiteinden van de dakbalken zijn buiten de tribune geplaatst en wekken de illusie van transformatie van binnen naar buiten. De ruimte van de stand georganiseerd door de bogen en balken, fragmenten van muren met behang en creƫren het effect van openheid.

Naam van het project : AS & Palitra, Naam van de ontwerper : Viktor Bilak, Naam van de cliƫnt : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Tentoonstellingsontwerp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.