Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vaas

Flower Shaper

Vaas Deze serie vazen is het resultaat van het experimenteren met de mogelijkheden en beperkingen van klei en een zelfgebouwde 3D kleiprinter. Klei is zacht en buigzaam als het nat is, maar wordt hard en broos als het droog is. Na verhitting in een oven verandert klei in een duurzaam, waterdicht materiaal. De focus ligt op het creëren van interessante vormen en texturen die ofwel moeilijk en tijdrovend zijn om te maken of zelfs niet uitvoerbaar zijn met traditionele methoden. Het materiaal en de methode bepaalden de structuur, de textuur en de vorm. Allemaal werken ze samen om de bloemen vorm te geven. Er zijn geen andere materialen toegevoegd.

Naam van het project : Flower Shaper, Naam van de ontwerper : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Naam van de cliënt : xprmnt.

Flower Shaper Vaas

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.