Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vaas

Flower Shaper

Vaas Deze serie vazen is het resultaat van het experimenteren met de mogelijkheden en beperkingen van klei en een zelfgebouwde 3D kleiprinter. Klei is zacht en buigzaam als het nat is, maar wordt hard en broos als het droog is. Na verhitting in een oven verandert klei in een duurzaam, waterdicht materiaal. De focus ligt op het creƫren van interessante vormen en texturen die ofwel moeilijk en tijdrovend zijn om te maken of zelfs niet uitvoerbaar zijn met traditionele methoden. Het materiaal en de methode bepaalden de structuur, de textuur en de vorm. Allemaal werken ze samen om de bloemen vorm te geven. Er zijn geen andere materialen toegevoegd.

Naam van het project : Flower Shaper, Naam van de ontwerper : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Naam van de cliƫnt : xprmnt.

Flower Shaper Vaas

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.