Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking Voor Groenteblik

Natures Art

Verpakking Voor Groenteblik De samenstelling van het verpakkingsontwerp combineert handgetekende illustraties met kleuren als rood en paars. Het invoegen van deze specifieke kleuren contrasteert met de zwarte lijnillustraties op een wit canvas en weerspiegelt de natuurlijke oorsprong van de producten in het blik. Het midden van de compositie is iets naar links geplaatst, waardoor het logo en de productbeschrijving zich aan de rechterkant kunnen presenteren. De illustraties geven een grafische beschrijving van de groenten met een grote hoeveelheid details.

Naam van het project : Natures Art, Naam van de ontwerper : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Naam van de cliƫnt : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art Verpakking Voor Groenteblik

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.