Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

MouMou Club

Restaurant Omdat het een Shabu Shabu is, heeft het ontwerp van het restaurant hout, rode en witte kleuren om een traditioneel gevoel te geven. Het gebruik van eenvoudige contourlijnen behoudt de visuele aandacht van klanten voor weergegeven voedsel- en dieetberichten. Omdat de kwaliteit van eten voorop staat, heeft het restaurant een indeling met marktelementen voor vers voedsel. Bouwmaterialen zoals betonnen muren en vloeren worden gebruikt om de markt te bouwen als achtergrond voor een grote verswinkel. Deze opstelling simuleert echte marktaankoopactiviteiten waarbij klanten de voedselkwaliteit kunnen zien voordat ze keuzes maken.

Naam van het project : MouMou Club, Naam van de ontwerper : Monique Lee, Naam van de cliƫnt : Mou Mou Club.

MouMou Club Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.