Design tijdschrift
Design tijdschrift
Polshorloge

NBS-MK1

Polshorloge NBS ontworpen met praktische bruikbaarheid en een geĆÆndustrialiseerde look waar heavy-duty horlogedragers blij mee zullen zijn. De NBS heeft diverse industriĆ«le elementen verwerkt zoals de robuuste behuizing, verwijderbare schroeven die door het horloge lopen. De speciale bandjes en metalen gesp en lusdetails versterken het mannelijke imago van het horloge. De werking van het handwiel en de echappementvork van het uurwerk is te zien aan de wijzerplaat en benadrukt het algehele mechanische beeld dat de NBS projecteert.

Naam van het project : NBS-MK1, Naam van de ontwerper : Wing Keung Wong, Naam van de cliƫnt : DELTAt.

NBS-MK1 Polshorloge

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.