Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kruk

Yan

Kruk Kinderen zijn altijd een goede inspiratiebron. Hier is hoe de Yan-kruk door hen werd geïnspireerd en gemaakt. 'Yan' betekent oog in het Chinees. Geïnspireerd door het perspectief van kinderen, werd de Yan-kruk gemaakt om uit te drukken hoe prachtig en kleurrijk de wereld is door de ogen van een kind. De vorm van de kruk is afgeleid van de doorsnede van het oog. Door de levendige kleuren van de stof te gebruiken om de wondere wereld weer te geven en te contrasteren met helder transparant acryl, presenteert de kruk zijn sterke identiteit en opvallende uiterlijk, vooral met zijn onconventionele vorm.

Naam van het project : Yan, Naam van de ontwerper : Irene Lim, Naam van de cli├źnt : Shin.

Yan Kruk

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.