Design tijdschrift
Design tijdschrift
Onderzetter

Sousmotif

Onderzetter Het is behoorlijk intrigerend om aspecten van de geschiedenis en folklore van een land vanuit een ander perspectief te zien. Dat leidde tot de creatie van Sousmotif, een set onderzetters die is geïnspireerd op het motief van textiel dat wordt geproduceerd door een traditioneel weefgetouw in Noord-Griekenland. De geschiedenis leeft voort door een achtbaan en maakt een nieuwe wending.

Naam van het project : Sousmotif, Naam van de ontwerper : Vassilis Mylonadis, Naam van de cli├źnt : MYDESIGN MYLONADIS.

Sousmotif Onderzetter

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.