Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bladwijzer

Brainfood

Bladwijzer Brainfood bladwijzers is een humoristische benadering van leesactiviteit als "voedsel voor de hersenen", daarom hebben ze de vorm van een lepel, vork en mes! Afhankelijk van uw metingen, het soort literatuur, kunt u de juiste vorm kiezen, bijv. voor romantiek en liefdesverhalen geeft u de voorkeur aan de boekenlegger van de lepel, voor filosofie en poƫzie in de vorm van een vork, en voor komedie- en scifi-lezingen kunt u het mes kiezen. Bladwijzers zijn er in veel thema's. Hier is Grieks eten, Griekse zomer en Griekse motieven, als een nieuw ontwerpvoorstel voor het traditionele Griekse souvenir.

Naam van het project : Brainfood, Naam van de ontwerper : Natasha Chatziangeli, Naam van de cliƫnt : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Bladwijzer

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.