Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kraan

Aluvia

Kraan Het ontwerp van Aluvia put inspiratie uit alluviale erosie, waarbij water door de tijd en doorzettingsvermogen zachte silhouetten op de rotsen vormt; net als kiezelstenen aan de rivierzijde, verleiden de zachtheid en vriendelijke rondingen in het ontwerp van de handgreep de gebruiker tot een moeiteloze bediening. De zorgvuldig vervaardigde overgangen laten het licht vloeiend langs de oppervlakken reizen, waardoor elk product een harmonieuze uitstraling krijgt.

Naam van het project : Aluvia, Naam van de ontwerper : Corona, Naam van de cliƫnt : Corona.

Aluvia Kraan

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.