Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieradencollectie

Imagination

Sieradencollectie In de decoratie gemaakt door Yumin Konstantin zullen we geen letterlijke herhaling van de natuur zien. Zijn vormen voor de ogen zijn anders, dit zijn geen afbeeldingen uit de atlas van de biologie, uitgevoerd in edelmetalen en edelstenen. Dit zijn artefacten die zijn gemaakt om het gezicht en lichaam van een persoon te versieren. Om elke dag vreugde aan hem te geven. Maar omdat ze vormen zijn die zijn gecreƫerd door de verbeelding van de kunstenaar, dragen ze het leven van de natuur in zich door aanraking. Door de textuur en tactiele eigenschappen van onvergankelijke materialen, door het spel van licht en schaduw op hun oppervlakken.

Naam van het project : Imagination, Naam van de ontwerper : Konstantin Yumin, Naam van de cliƫnt : Konstantin Yumin .

Imagination Sieradencollectie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.