Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieradencollectie

Future 02

Sieradencollectie Project Future 02 is een sieradencollectie met een leuke en levendige twist, geïnspireerd door cirkeltheoremen. Elk stuk is gemaakt met Computer Aided Design-software, geheel of gedeeltelijk gebouwd met Selective Laser Sintering of Steel 3D-printtechnologie en met de hand afgewerkt met traditionele zilversmeedtechnieken. De collectie haalt inspiratie uit de vorm van een cirkel en is zorgvuldig ontworpen om Euclidische stellingen te visualiseren in patronen en vormen van draagbare kunst, die op deze manier een nieuw begin symboliseren; een startpunt voor een spannende toekomst.

Naam van het project : Future 02, Naam van de ontwerper : Ariadne Kapelioti, Naam van de cliënt : .

Future 02 Sieradencollectie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.