Design tijdschrift
Design tijdschrift
Handpers

Kwik Set

Handpers De multifunctionele lederen handpers is een intuïtieve, universeel ontworpen machine die het leven van alledaagse leerbewerkers vereenvoudigt en het meeste uit uw kleine ruimte haalt. Het stelt gebruikers in staat om leer te snijden, ontwerpen te bedrukken / embossen en hardware te plaatsen met 20 plus aangepaste matrijzen en adapters. Dit platform is vanaf de grond af ontworpen als een toonaangevend product.

Naam van het project : Kwik Set, Naam van de ontwerper : Erik Christopher DeMelo, Naam van de cli├źnt : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Handpers

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.