Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Trolley

Km31

Multifunctionele Trolley Patrick Sarran heeft de Km31 gemaakt voor een breed scala aan restauranttoepassingen. De belangrijkste beperking was multifunctionaliteit. Deze kar kan afzonderlijk worden gebruikt voor het serveren van één tafel, of in een rij met anderen voor een buffet. De ontwerper ontwierp een gelede Krion-top die op dezelfde verrijdbare basis was gemonteerd die hij had ontworpen voor een reeks trolleys zoals de KEZA en later de Kvin, de Herbal Tea Garden en de Kali, samen de K-serie genoemd. Door de hardheid van de Krion kon een complete lichte afwerking worden gekozen, met de stevigheid die nodig is voor een luxueus etablissement.

Naam van het project : Km31, Naam van de ontwerper : Patrick Sarran, Naam van de cliënt : QUISO SARL.

Km31 Multifunctionele Trolley

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.