Design tijdschrift
Design tijdschrift
Horloge

Sorriso

Horloge "Sorriso" horloge ziet graag uw glimlach! U moet naar dit horloge glimlachen, dan wordt uw glimlach gescand, het diafragma gaat open en de wijzerplaat toont u de tijd. Het LCD-scherm, dat met de handen wordt opgelegd, laat je verschillende foto's zien zodra het diafragma opengaat. Zoals je hebt ontdekt, bevat de "Sorriso" een LCD-scherm en een sensor voor glimlachherkenning en een diafragmatisch bordmechanisme. De slogan van dit horloge is "Wees gelukkig op elk moment van je leven".

Naam van het project : Sorriso, Naam van de ontwerper : Mehrdad Khorsandi, Naam van de cliƫnt : Mehr Design.

Sorriso Horloge

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.