Design tijdschrift
Design tijdschrift
Workout Siliconen Waterfles

Happy Aquarius

Workout Siliconen Waterfles Happy Aquarius is een veilige waterfles met goede grip voor alle leeftijden. Het heeft een gladde, glimlachende krommingsvorm en een opvallende verschijning met dubbelzijdige kleuren, die een gevoel van jong, energiek en modieus presenteert. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen van voedingskwaliteit, met een temperatuurbereik van 220 graden. C tot -40 graden. C, geen weekmaker uitgeloogd en is BPA-vrij. De zacht aanvoelende oppervlaktecoating zorgt voor een zijdezacht gevoel, prettig in de hand en grip. De veerkracht, elasticiteit en de holle structuur zorgen ervoor dat de fles zowel als grijper als als lichtgewicht halter kan werken.

Naam van het project : Happy Aquarius , Naam van de ontwerper : ChungSheng Chen, Naam van de cliënt : ACDC Creative.

Happy Aquarius  Workout Siliconen Waterfles

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.