Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Meer restaurants beginnen Chuanchuan in China te serveren, een soort Sichuan-keuken. De meeste hebben geen goed of mooi logo, waardoor hun fantastische eten op de een of andere manier minder aantrekkelijk wordt. Dit logo bestaat echter uit twee grafische afbeeldingen, vierkanten en driehoeken, die staan voor verschillende voedingsmiddelen. De algehele vorm van dit logo is een ronde vorm, die de hete pot symboliseert. Dit logo is ontworpen om eenvoudiger, gemakkelijker te begrijpen en duidelijker te zijn, wat mogelijk meer klanten zou kunnen aantrekken.

Naam van het project : Meet Chuanchuan , Naam van de ontwerper : Sitong Liu, Naam van de cliƫnt : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.