Design tijdschrift
Design tijdschrift
Schoonheidssalon

Shokrniya

Schoonheidssalon De ontwerper mikte op een luxe en inspirerende omgeving en produceerde aparte ruimtes met verschillende functies, die tegelijkertijd onderdeel zijn van een hele structuur. De beige kleur als een van de luxe kleuren van Iran werd gekozen om het idee van het project te ontwikkelen. Ruimtes verschijnen in de vorm van dozen in 2 kleuren. Deze dozen zijn gesloten of semi-gesloten zonder enige akoestische of olfactorische verstoringen. De klant heeft voldoende ruimte om een priv├ę-catwalk te ervaren. Adequate verlichting, juiste plantenselectie en het gebruik van de juiste tint van kleuren voor andere materialen waren de belangrijkste uitdagingen.

Naam van het project : Shokrniya , Naam van de ontwerper : Kasra Shafieezadeh, Naam van de cli├źnt : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Schoonheidssalon

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.